Social Media

Ons team zorgt voor je visibliteit op sociale media.

Op basis van een eerste analyse en gesprek bekijken we welke kanalen het meest geschikt zijn voor jouw merk of organisatie. Je hoeft enkel op een Social Media kanaal aanwezig te zijn indien je doelgroep daar aanwezig is of het om een andere reden toch belangrijk is om te communiceren via een bepaald kanaal.

De socialemediakanalen van je bedrijf  moeten vandaag helemaal ‘on point’
zijn. Geen tijd om ze zelf te onderhouden? Insert Studio Beluga. Wij bedenken een
strategie, creëren de posts, voorzien  advertenties, geven workshops en doen ook
jouw conversation management. Wij geven je socialemediakanalen een creatieve
boost en zetten alles op alles om je doel te bereiken, of dat nu awareness, engagement of conversie is.

Contentkalender

Wat mag je verwachten?

✅ Meer bezoekers

Meer bezoekers bereiken is de eerste stap in online succes, dit kan via verschillende kanalen. Wij begeleiden jou in het kiezen van de meest relevante kanalen voor jouw bedrijf (meestal een mix) en het opstellen van een kalender met bijhorende doelstellingen.

✅ Meer leads

Meer bezoekers voor jouw website is de eerste stap, maar wij willen uiteraard wel de juiste bezoekers. Daarom dat we in stap 1 al de basis leggen om effectief te werken naar meer leads door de keuze van de juiste doelgroepen.

✅ Meer klanten

Leads binnenhalen en converteren naar klanten is de laatste stap en eentje waar we uiteraard ook op jou rekenen. Maar op basis van data-analyse uit stap 1 en stap 2 kunnen we ook hier zoveel mogelijk bijsturen naar een beter resultaat. Het maximale resultaat en altijd ROI-gedreven.